Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Valet de Pentagrame - Page of Pentagrams Carti Tarot

Cartea semnifica studii si scoala, ambitie si succes in studii sau cariera, dar si materialism si calitati de conducator.

Valet de Pentagrame - Page of Pentagrams in TarotValet de Pentagrame - Page of Pentagrams in Tarot

Cartea inseamna de cele mai multe o mica imbunatarire economica cand este vorba despre bani - de multe ori niste bani nesemnificativi.

In general cartea inseamna ca inveti ceva nou, dar care este practic. Cartea poate insemna ca mergi la un curs, dar poti invata si singur, nu neaparat printr-o educatie formala. Iti place sa stii lucruri practice si inveti facand.

In general - Cartea semnifica studii si scoala, ambitie si succes in studii sau cariera, dar si materialism si calitati de conducator.

Pentagramele semnifica lumea materiala, bani si munca practica.simbolizeaza noutati, mesaje si persoane tinere - studenti sau copii de ambele sexe. Cartea mai inseamna si inceputuri noi intr-un domeniu sentimental sau creativ (cupe), munca (bate), claritate mentala (spade) sau economic (pentagrame).

Munca - Cartea inseamna o initiere intr-o meserie noua care inca nu aduce mari recompense materiale, dar inceputul este promitator.

Dragoste -Vezi dragostea ca ceva care trebuie invatat si studiat, si dai importanta tuturor detaliilor. Vrei sa stii mai multe despre partener, ce-i place, ce nu-i place. Daca esti singur, cartea inseamna ca vei merge la un curs si cine stie, poate ca vei intalni pe cineva. In unele interpretari, Valetul de Pentagrame impreuna cu Imparateasa inseamna graviditate sau un copil.

Bani - Faci castiguri mici. Mai ai de invatat pana avansezi. Esti de abia la inceput.

«INAPOI

Niciun comentariu: