Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Dezlegari de Farmece

Asa cum vrajile si farmecele se fac pentru a interveni pe cai magice in viata,gandurile si dorintele cuiva,silindu-l sau rugandu-l sa actioneze dupa voia altuia,desfacerile reprezinta acea arma magica cu care fiecare este liber sa se apere de agresiunea exercitata asupra sa in diferite moduri si cu diverse scopuri.

Dezlegarile(desfacerile)sunt parte binecuvantata a magiei,aducatoare de liniste in sufletele tulburate,de echilibru si armonie in desfasurarea normala a vietii.




De-a lungul istoriei, practicile magice au fost folosite pe scara larga de absolut toate popoarele si civilizatiile. Putem afirma fara a gresi prea mult, ca insusi samanismul, religia primordiala prin definitie, avea numeroase practici din care au derivat mai apoi primele crampeie de magie si vrajitorie. Din punct de vedere strict istoric, magia isi trage numele de la Magi, o casta de preoti de rang inalt zoroastrieni a caror reputatie o depasea chiar pe cea a initiatilor egipteni.

Cele mai vechi formule si incantatii oculte au fost descoperite atat in Vedele indiene, cat si pe zidurile primelor piramide din Egipt. Preotii zoroastrieni au descoperit si introdus in ritualurile stiintei magiei de mai tarziu, elementele de baza ale acestei indeletniciri neconventionale. "Stalpii"magiei si vrajitoriei au fost consolidati prin retetele formulelor magice, obiectelor rituale, simbolurilor si sigiliilor de nelipsit atunci cand este invocat sau evocat un spirit si nu in ultimului rand prin prezenta protectoare a cercului magic care prin rolul sau de protectie, ofera adapost magicianului care invoca spiritele periculoase.





Practicile magice s-au diversificat odata cu evolutia civilizatiilor si populatiilor umane. In functie de schimburile culturale, zonele geografice si traditile istorico-religioase, absolut toate popoarele lumii au avut, si unele inca mai au traditii oculte, in cadrul carora vrajitoria detine primul loc. Situatia in sine a fost favorizata de credintele stravechi conform carora oamenii predestinati din nastere sau initiati de un mag veritabil, ajung in cele din urma sa influenteze sortii potrivnici printr-o serie de rugaciuni, sacrificii si invocatii. In acest amalgam exista si un important element etnic, unele popoare avand o karma colectiva care le face mai predispuse tehnicilor de magie. Astfel exista magie cu specific national sau religios, cum este de exemplu, magia tiganeasca, magia rusa, magia hindusa, magia islamica, magia evreiasca.

Aici intervine un aspect deosebit de interesant deoarece cele trei mari religii monoteiste interzic practicile magice si condamna sever orice forma de vrajitorie. In ciuda reprimarilor oficiale, o mare parte a tehnicilor si metodelor de magie au supravietuit pana in zilele noastre. Perioada Antichitatii abunda in relatari cu privire la practicile magice care faceau pe atunci parte din cotidian. Nici macar prigoanele si campaniile intreprinse de Biserica Catolica in decursul anilor intunecati ai Evului Mediu, nu au reusit sa suprime definitiv fascinatia oamenilor pentru vrajitorie. Substratul magiei europene medievale consta in mostenirea magico-religioasa ramasa de la grecii antici, romani si celti. Un moment de maxima cotitura care a schimbat pentru totdeauna stiinta magiei, s-a produs spre finele secolului al XIII-lea.
Atunci, cabalistii evrei au intrat pentru prima oara in contact direct cu ocultistii europeni, impartasindu-le celor din urma multe taine care s-au adaugat cunostintelor trasmise inca din perioada Egiptului faraonilor, via Grecia si Roma Antica. Din melanjul periculos "clocit" in atelierele ascunse ale magilor, au luat nastere primele manuale practice de magie, temutele grimoire, cunoscute si in Tarile Romane sub denumire de gromovnice. Aceste adevarate tratate de demonologie si angelism avertizeaza in fiecare pagina asupra pericolului cate il pandeste pe orice profan indejuns de nechibzuit incat sa foloseasca formulele si schemele ascuse in paginile lor. Pe de alta parte, grimoire-ul il incurajeaza pe initiat sa se intareasca pe sine prin practici de post, infranare sexuala, rugaciuni si ritualuri, pentru ca numai o inima curajoasa si o minte clara pot ajunge la "cunoasterea ascunsa". Conform tainelor cabalistice initiatul care foloseste numele sfinte ale lui Dumnezeu, beneficiaza de protectia si puterea necesara pentru a chema demonii si spiritele damnate. Odata aparute, in functie de forta si initierile magicianului, acesta poate obliga duhurile necurate sa-l servesca in cele mai diverse scopuri.


Vrajile autentice sunt intotdeauna stapanite de vrajitorii adevarati, aceia cunoscuti de putini oameni, initiati pe care nu o sa-i vedeti niciodata la televizor, in reviste sau scandaluri publice.



Vrajile, adica ritualurile prin care viata si vointa oamenilor ajung precum o coca moale in mainile vrajitorului, sunt foarte puternice, si nu se poate scapa usor din influenta lor. Ori cat de imposibil ar parea acum in plina epoca tehnologica, vrajile pot inca desparti doi tineri care se iubesc, pot destrama cea mai solida casnicie, pot lua somnul si linistea copiilor, pot trimite boli si nenorociri, si in ultima instanta pot chiar ucide…vrajile nu sunt afectate de trecerea timpului!

7 comentarii:

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Steve Mills spunea...

Numele meu este Maya, sunt din Berlin, vreau să trimit o informație importantă oricui citește acest lucru acum, ferește-te de rulații de vrăji false, căutam ajutor de peste 7 ani, nimeni nu a fost în stare să mă ajute. Soțul meu m-a părăsit și am plecat cu o altă femeie, am fost singur timp de 7 ani, cu câteva zile în urmă am însemnat o mărturie a unei alte doamne aici pe internet vorbind despre doctorul Ogundele, ea a spus că acest bărbat este un minunat vrăjitor, așa că am avut să iau curaj și să contactez DR Ogundele pentru ajutor, și a fost atât de amabil că mi-a răspuns imediat și mi-am explicat problemele mele și mi-a spus să nu-mi fac griji, a spus că o să-mi readucă soțul pentru mine în 24 de ore , am fost surprins și aștept să văd, la urma urmei, trebuie să informez pe toți că s-a întâmplat ca un miracol pe care m-a sunat soțul meu și mi-a cerut să-l iert ... Imediat l-am iertat și i-am spus doctorului Ogundele că am fost împărtășit numele lui aici pe Internet și pe posturile de radio, de aceea fac toate acestea acum, așa că dacă cineva dintre voi are nevoie de ajutor pentru relația dvs., căsătoria sau orice fel de probleme umane îl contactați pentru soluție. Vă asigur cu viața mea că acest om Dr. Dr Ogundele este real și puternic. Contactați-l cu: e-mail: ***ogundeletempleofsolution@gmail.com*** WhatsApp și chat Viber: ** +27638836445 **

Steve Mills spunea...

AVERTIZARE:

Atentie ca vreau sa trimit o informatie importanta oricui citeste asta acum, fereste-te de rotile false de vraja, caut de ajutor de peste 3 ani, nimeni nu a fost in stare sa ma ajute. Numele meu este Elayne White și sunt din Canada, vreau să vă împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, de dragul persoanelor care suferă de aceeași problemă ca mine, sunt fără copil de 9 ani de la căsătorie, iar soțul meu m-a părăsit pentru că nu puteam să-i dau un copil și ieșeam cu o altă doamnă, plângeam zi și noapte pentru că îmi place atât de mult soțul meu și căutam ajutor peste tot, până luna trecută am văzut un comentariu similar pe Internet împărtășit de o femeie care le cere oamenilor să-l contacteze pe dr. Ogundele pentru orice fel de ajutor, așa că l-am contactat rapid pentru a mă ajuta, dr. Ogundele mi-a răspuns și mi-a spus că problemele mele s-au terminat, așa că l-am crezut după 24 de ore, mi-a spus că este terminat imediat. Am primit un apel de la soțul meu care mi-a cerut să-l iert, i-am acceptat rapid scuzele, aceasta a fost luna trecută, de la întoarcerea soțului meu sunt fericit să spun că sunt însărcinată astăzi, iar doctorul Ogundele l-a readus pe soțul meu pentru mine 24 de ore cu puterile lui și mi-a dat plante pentru a-mi curăța corpul sistem pentru o fertilitate rapidă, spun asta pentru că i-am spus că voi împărtăși numele lui la Radio și pe Internet pentru ca oamenii să știe despre munca sa bună, pentru cei care vor să-i mulțumească pentru mine sau pentru cei care au nevoie de soluție pentru problemele lor, contactați-l prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445..

Steve Mills spunea...

OMG, nu știu doar să exprim acest lucru, sunt atât de fericit că mi-a revenit iubirea care m-a lăsat pentru 4 ani pe care această doamnă a făcut-o mult în viața mea și o iubesc atât de mult pentru că a adus lumină în viața mea și amândoi trăim împreună, în dragoste și în fericire, într-o zi, ea tocmai a venit și mi-a spus că nu mai este interesată de mine, am fost atât de surprinsă pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, dar am decis să mă pledez cu ea, dar a insistat să nu mai fie cu mine , am iubit-o atât de mult și i-am promis să nu plec, pentru că această doamnă este ca o binecuvântare a vieții mele, așa că am căutat cum să o recuperez înapoi, am luat legătura cu niște rulouri de vrăji false care s-au întâmplat înșelătorii, dar într-o zi credincioasă mă uitam la televizorul meu și am văzut o doamnă pe nume SARA, care mărturisește cum a ajutat-o ​​dr. Ogundele, am fost atât de surprinsă imediat, am luat numărul de telefon al doctorului ogundele și l-am scris pe WhatsApp și i-am spus cum am primit numărul lui și eu am nevoie și de ajutor, apoi i-am spus problemele mele, a râs doar de mine t și mi-a spus că va reveni la mine în 24 de ore cât timp l-am contactat, nu m-am îndoit deloc pentru că ceea ce am văzut m-a făcut să-l cred și am crezut că mă poate ajuta și atunci am decis să aștept, în următoarele 24 de ore pe care mi le-a spus că am primit un apel de la ea care mi-a cerut iertare, am fost atât de surprins și am fost și fericit, acum suntem din nou îndrăgostiți și din fericire, prietenii mei de acolo mai curând voi spune asta în stația de radio pentru ca oamenii să știe mai multe despre el, deoarece acest om este grozav. dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți contacta prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com și WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

Numele meu: White
Țara: Finlanda

Unknown spunea...

Povestea mea de viață adevărată:
Buna tuturor, numele meu este Robt Burley, la data de 14 februarie 2020, soția mea a avut un acord cu mine și s-a despărțit de mine, căutam ajutor peste tot pentru a o întoarce, nimeni nu m-a putut ajuta, în urmă cu câteva zile am însemnat informațiile de contact a doctorului Ogundele din ziar ajutându-i pe oameni să-și recupereze iubitul pierdut, iar eu l-am contactat pentru ajutor, după ce i s-a dat vraja, soția mea m-a sunat și mi-a cerut iertarea, ce minune. Mulțumesc dr. Ogundele, este un bărbat puternic și vraja lui este inofensivă, mi-a adus-o pe soția mea în termen de 24 de ore cu puterile sale, nu am crezut niciodată în magie, dar dr. Ogundele mi-a dat înapoi fericirea mea, am făcut un acord cu el să împărtășesc numele lui pe internet după ce m-a ajutat, de aceea fac asta acum. Dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta cu WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com El este 100% real și puternic.

Unknown spunea...

Salut tuturor,
Ai dificultăți în viața ta?
Dr Ajayi rola vraja vă oferă soluțiile de care aveți nevoie datorită metodelor sale obținute de-a lungul anilor.
L-am contactat prima dată prin WhatsApp după ce i-am primit numărul online, el îmi pune câteva întrebări despre mine, la care am dat răspunsuri, după câteva minute, el mi-a scris și îmi spune cum să rezolv problemele mele datorită darurilor sale de perspectivă oferite lui de către strămoșii săi, căci el este dintr-o linie de turnare vrăjitoare.
Marele vrajitor Dr. Ajayi, care comunică cu tărâmul spiritului, lucrează din fotografii, rugăciuni și multe produse.
Caseta de vraja Dr Ajayi vă oferă monitorizare zilnică și puteți suna la Dr Ajayi în orice moment al zilei.
Dacă aveți probleme, aflați ce a făcut succesul dr. Ajayi în atâția ani. Rezultatele sunt surprinzătoare și el folosește doar puteri pure și benefice care aduc efecte bune și mai bune, deci nu aveți de ce să vă speriați. El se pricepe la următoarele feluri de vraja

• Întoarcerea unei persoane dragi
• Căutarea unei mari iubiri
• Re-cucerirea iubirii tale anterioare sau pierdute
• Medicină din plante și vrăji pentru orice fel de boală
• Vraja pentru a scăpa de sentința judecătorească
• Numărul norocos al loteriei
• Succesul tău profesional
• prosperitatea afacerii tale
• Anulează vrăji rele împotriva ta sau a celor dragi
• si altii

După cum vedeți, Dr. Ajayi este lumina de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi și pentru a aduce pace și protecție în casa dvs.

Viber / whatsApp: +2347084887094
E-mail: drajayi1990@gmail.com

Anonymous spunea...

Jsem rád, že zde mohu sdílet tento můj úžasný příběh. Hraji jackpot v loterii již několik let bez výhry, nevyhrál jsem a to mě frustrovalo a zmátlo se ve všem. jednoho dne jsem procházel internet, kde jsem viděl svědectví muže, který chválí a děkuje tomuto muži jménem DR WALE za to, jak jí pomohl vyhrát v loterii, kterou hrál. svědectví muže bylo, že v roce 1996 DR WALE pomohl muži jménem Peter Lavery, který žije v Severním Irsku ve Spojeném království, vyhrát jackpot v loterii. částka, kterou Peter Lavery vyhrál, byla 10,2 milionů dolarů. čtení svědectví mě přimělo věřit, že jednoho dne vyhraju. takhle jsem odtamtud vzal kontakt na DR WALE a kontaktoval ho a vykřikl na něj své problémy. Řekl jsem mu, že jsem hrál tuto loterii, ale ještě jsem nevyhrál. DR WALE mi řekl, abych už nebrečel, že vyhraju dřív. řekl mi vše, co je potřeba udělat, což jsem udělal a platím za všechny položky, za které jsem byl požádán. když to teď píšu, jsem hrdý na výhru 6 milionů dolarů. můžete kontaktovat DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com