Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Cum sa aleg numerele norocoase la loto

Cum sa aleg numerele norocoase la loto
Adresa dumneavoastra si ziua de nastere sunt in egala masura alcatuite si din cifre ce intr-o anume combinatie va apartin si poarta o anumita vibratie.In fapt,o combinatie rezultata din numarul casei in care locuiti si ziua de nastere este cea mai des intalnita pe panourile de castig de la orice agentie loto.
Puteti afla care este combinatia dvs. proprie care va poarta noroc intr-un timp foarte scurt.Asezati-va la masa,intro incapere linistita,unde sa nu fiti deranjat de nimeni.Pe o coala alba,neliniata,scrieti numarul casei dvs., sau numarul,sa zicem blocului in care locuiti(daca acesta are si o litera,sa zicem ca locuiti in blocul M 17,luati in calcul numai 17).
Sa zicem ca locuiti la nr.127 al strazii,in blocul 17.Reduceti numarul format din trei cifre la un numar cu doua,adunand cifrele care-l compun,in exemplu nostru 127= 1 +2 + 7 =10.Astfel,10 este primul numar norocos,iar 17,numarul blocului-cel de-al doilea al combinatiei cautate.
Daca insa locuiti,sa zicem intr-o casa,pe strada Armoniei nr.3, adunati cifra 3 cu numarul literelor ce compun numele strazii.Astfel,Armoniei are 8 litere;adunati 3 cu 8 si ati obtinut 11.Puteti fiti sigur ca este un numar care va poarta noroc.In cazul in care locuiti la casa,al doilea numar norocos il constituie numarul ferstrelor indreptate spre sud si est.
Daca locuiti la bloc,iar strada nu are un numar pentru blocul respectiv,adunati nr.blocului(sa zicem ca locuiti in blocul 23,luati in calcul 23) cu numarul apartamentului in care locuiti,sa presupunem 41.
23+41=64.Daca vreti sa castigati la Noroc,puteti juca 64.Daca insa va hotarati pentru 6 din 49,reduceti numarul norocos 64 prin adunarea cifrelor ce il compun si jucati 6+4=10
Puteti combina insa numarul casei,al blocului sau al apartamentului dvs. cu numerele zilei dvs. de nastere.Sa zicem ca v-ati nascut in 17 martie 1956.Martie este a 3-a luna a anului.Unul dintre numerele castigatoare pentru dumneavoastra va fi cel rezultat din adunarea zilei cu cifra lunii,adica 17+3=20.Inca un numar norocos pentru dumneavoastra este cel rezultat din adunarea cifrelor ce compun anul,respectiv 1+9+5+6=21.
Atentie!
Daca aveti nevoie de o combinatie de 6 numere,nu folositi mai mult de trei dintre cele aflate prin calculul cifrelor ce compun adresa si ziua dvs. de nastere.Adica,daca locuiti in blocul 23,la apartamentul 41 si v-ati nascut la 17 martie 1956,folositi doar 64,20 si 21.
Celalalte trei numere de care aveti nevoie trebuie sa va fie "dictate" de subconstient.

Niciun comentariu: