Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Numerele din vise si castigul la loto


Este incredibil cat de mult ne influenteaza viitorul cifrele ce ne apar in vise.Unele dintre ele poarta o magica putere norocoasa si pot fi jucate la loto fie de sine statatoare,fie in combinatii.
Astfel,daca va apar in vise puteti juca urmatoarele cifre:

3 -Simbolul unui castig nesperat care va va permite sa va distrati in cel mai scurt timp asa cum v-ati dorit

5 -Castig financiar urmat de calatorie;este posibil ca sansele de castig la loto sa fie dublate de castigarea unui concurs sau a unei tombole cu premii in bani si excursii


6 -Veti castiga suficient pentru a va putea permite sa va cumparati o noua locuinta;puteti juca,daca visati si la concursurile de tipul loz in plic cu castiguri in apartamente.

8 -Siguranta castigului,schimbarea statutului social si profesional datorita banilor ce se inmultesc.Castigul este nesperat de mare;jucati cifra 8 cat se poate de repede.


Sub nici o forma NU JUCATI urmatoarele cifre,daca le-ati visat chiar inainte de a merge sa completati formularul de joc:

1 -Veti rata castigul la milimetru din cauza acestei cifre,iar toata truda dumneavoastra pentru a face celelalte combinatii se va dovedi a fi fost zadarnica de data aceasta.

2 -Trebuie sa mai aveti rabdare;momentul nu este favorabil marelui castig.

4 -Aveti nevoie de mai multa organizarea mintii,de incredere si de exercitiu pentru a castiga.

7 -Este cifra fatalitatii,care va blocheaza norocul.

9 -Pasii facuti pana acum au fost gresiti;trebuie s-o luati de la capat pentru a castiga.


Daca in vise va apare insa un numar mai mare de 22(numarul arcanelor majore din Tarot),el trebuie redus dupa metoda ocultista obisnuita,adunand cifrele ce-l compun.De exemplu,daca visati,sa zicem numarul 1489,reduceti-l astfel 1+4+8+9=22;2+2=4;4 este o cifra nefavorabila,nu o jucati

Niciun comentariu: