Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Cinci de Cupe - Five of Cups Carti Tarot

Cartea inseamna regrete, durere, suferinta si o stare in general de depresie din cauza unor pierderi materiale sau din cauza unei separari.

Cinci de Cupe - Five of Cups in TarotCinci de Cupe - Five of Cups in Tarot

Cinci de cupe este cartea regretelor. Ai avut parte de-o pierdere, si acum regreti totul, pentru ca simti ca ai pierdut mai mult de cat era necesar sa pierzi.

Nu vezi nimic pozitiv in situatia in care te afli. Te intrebi chiar ce rost are totul, ce rost a avut totul - si nu vezi ce ai invatat din experienta sau ce ti-a mai ramas.

In general - Cartea inseamna regrete, durere, suferinta si o stare in general de depresie din cauza unor pierderi materiale sau din cauza unei separari.

Cupele simbolizeaza sentimente, dragoste, vise si viziuni. Cifra cinci inseamna independenta si schimbare.

Munca - Ai pierdut munca sau ai fost tratat in asa fel incat toate sperantele ca devine mai bine totul in viitor s-au spulberat. Daca esti somer asteapta-te ca toate eforturile sa primesti acea munca s-au aratat a fi in zadar. Regreti amarnic ca nu a fost totul altfel.

Dragoste - Partenerul te-a parasit, si ti-a luat cu plecarea lui toata speranta ca dragostea dintre voi a insemnat ceva. Cartea poate insemna si tulburari in relatia cu partenerul la fel ca si amaraciune in relatia cu el/ea.

Bani - Ai facut multe ca sa castigi bani, dar cat ai castigat atat ai si dat. Datoriile sunt mai mari decat ai crezut, sau poate castigul nu a fost la fel de mare cum ai crezut. Simti ca ai pierdut si esti deprimat, trist si regreti ca te-au mintit altii sau ca te-ai mintit pe tine insuti.

«INAPOI

Niciun comentariu: