Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Sase de Cupe - Six of Cups Carti Tarot

Cartea inseamna bucurie si fericire care vine din trecut si timpurile vechi - copilaria, actiuni sau situatii din trecut, vechi romante, sau vechi victorii.

Sase de Cupe - Six of Cups in TarotSase de Cupe - Six of Cups in Tarot

Sase de cupe semnifica copilaria, amintirile din trecut, naivitatea si nostalgia. Bucuria poate fi intensa, dar nu vine din prezent ci din amintiri.

Uneori cartea inseamna ca o situatie din trecut se reactualizeaza acum. Poate insemna si reuniuni cu persoane din trecut.

In general - Cartea inseamna bucurie si fericire care vine din trecut si timpurile vechi - copilaria, actiuni sau situatii din trecut, vechi romante, sau vechi victorii.

Cupele simbolizeaza sentimente, dragoste, vise si viziuni. Cifra sase inseamna echilibru si a pune din nou lucrurile in ordinea initiala.

Munca - La munca iti amintesti de victoriile din trecut. Situatia acum poate nu este cea mai buna - insa prin a-ti aminti de vechile victorii, poti sa echilibrezi starea de spirit pe care o ai acolo. Iti dai seama ca totul poate fi mai bine. O alta interpretare ar fi ca te intalnesti cu un vechi coleg de munca.

Dragoste - Ei contact din nou cu un prieten sau cu un amant din trecut. Va amintiti impreuna de vechile timpuri.

Bani - Finantele sunt afectate de trecut. Pot aparea bani pe care trebuia sa-i primesti de mult, sau poate ca primesti bani de la o cunostinta veche. Cartea poate insemna ca o chestie din trecut se repeta. In cazut acesta trebuie sa-ti amintesti cum ai scapat de problema in trecut sau cum poti gasi o solutie la problema, care sa evite consecintele din trecut.

«INAPOI

Niciun comentariu: