Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Cinci de Pentagrame - Five of Pentagrams Carti Tarot

Cartea simbolizeaza probleme materiale si uneori saracie.

Cinci de Pentagrame - Five of Pentagrams in Tarot Cinci de Pentagrame - Five of Pentagrams in Tarot

Cartea inseamna de multe ori pierdere materiala, izolare de cei din jur, si uneori boala. Indragoste, te simti parasit, vei fi parasit sau vrei sa parasesti.

Cartea poate inseamna si ca s-ar putea sa cauti siguranta in loc gresit sau de la o persoana gresita.

Cartea mai poate insemna si ca esti prea lipsit de energie si nu ai nici o vlaga in tine. De acceea nu poti sa-ti imbunatesti in nici un fel viata sau situatia.

In general - Cartea simbolizeaza probleme materiale si uneori saracie.

Pentagramele semnifica lumea materiala, bani si munca practica. Cifra Cinci semnifica schimbare.

Munca - Esti data afara de la munca sau din colectiv sau esti somer. Poate ca nu ai nici prea multi bani. Cartea arata de multe ori o pierdere de bani, dar nu o plata - mai degraba ca printr-un mod sau altul ramai fara bani - ori pentru ca se termina si nu mai faci altii, ori pentru ca pierzi o suma de bani sau ca banii nu-s indeajuns.

Dragoste - Te simti parasit de toti. Nu crezi ca ai nici o sansa sa fii acceptat sau iubit. Nu stii ce sa faci ca sa gasesti un pic de caldura si de siguranta. Nu dispera, totul se poate schimba in bine intr-o singura clipa, asa ca nu pierde speranta.

Bani - Economia iti este sigura si stabila si totusi ti-e frica sa nu pierzi totul. Incearca sa te relaxezi. Banii nu-s totul in viata.

«INAPOI

Niciun comentariu: