Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Patru de Pentagrame - Four of Pentagrams Carti Tarot

Cartea simbolizeaza bani siguri si ca tii mortis la un cadou, o mostenire sau la o persoana

Patru de pentagramePatru de Pentagrame - Four of Pentagrams in Tarot

Siguranta materiala este aproape. Este vorba in primul rand despre bani, dar poate fi vorba si de siguranta sentimentala. Cartea mai poate insemna ca pui baza prea mare pe bani si pe bunuri materiale sau ca esti prea zgarcit. Cartea mai poate insemna si stabilitate in tranzactii economice si contracte bune.

Cartea are totusi o atentionare in ea: Nu trebuie sa te limitezi numai la material. Esti mai mult decat ceea ce ai.

In dragoste, cartea poate insemna gelozie sau dorinta de-a tine la o persoana cand ar trebui sa o parasesti. In munca, cartea inseamna acelasi lucru: ca tii la o munca sau la o pozitie pe care de fapt ar fi cazul s-o parasesti. dar tinand la ceea ce ai deja iti da o senzatie de siguranta, si ti-e mai bine asa.

Cartea poate fi negativa sau pozitiva, depinzand de situatie.

In general - Cartea simbolizeaza bani siguri si ca tii mortis la un cadou, o mostenire sau la o persoana

Pentagramele semnifica lumea materiala, bani si munca practica. Cifra Patru semnifica siguranta si securitate, dar si ceea ce nu se schimba, de multe ori status quo.

Munca - Munca este baza ta materiala. De acolo ai tot venitul si este de accea foarte iomportanta pentru tine. Dar nu mai ai si alte placeri din munca. Mereu ti-e frica sa nu iti pierzi munca pentru ca nu stii daca mai primesti alta sau nu ai nici un tel, asa ca stii ce ai, dar nu si ce primesti.

Dragoste - Cartea simbolizeaza gelozie, invidie, dorinţa de-a tine mortis la ce stim sau la ce avem, chiar dacă o relaţie se deteriorează. Te simti amenintat şi te temi sa nu pierzi persoana cu care esti acum. Patru de Pentagram poate, de asemenea, să insemne refuzul de a schimba obiceiurile lor şi modurile de gândire, un interes prea mare pentru bani. Daca esti intr-o relatie cartea inseamna ca faci totul ca sa pastrezi relatia pe care o ai, chiar daca nu te face mai fericit sau mai fericita. Daca esti singur, s-ar putea sa nu poti sa legi nici o relatie pentru ca esti prea rigid in gandire sau pentru ca mereu te ingrijoreaza banii si nu relatiile.

Bani - Economia iti este sigura si stabila si totusi ti-e frica sa nu pierzi totul. Incearca sa te relaxezi. Banii nu-s totul in viata.

«INAPOI

Niciun comentariu: