Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

EXTRAORDINARA PUTERE A TALISMANELOR


EXCUSIV! decat pe situl nostru puteti gasi aceaste talismane.Am cautat pe web si in nici un alt loc nu exista aceste talismane antice miraculoase.

Originea lor se pierde in negura timpului, pornind din Egyptul Antic , ajungand in Europa pe filiera iudeica sau greceasca antica.Aceste talismane le puteti descarca si personaliza exact pentru dorintele si nevoile Dumneavoastra.Simbolurile si desenele secrete sunt atat de puternice incat va pot indeplini orice dorinta cat mai ascunsa.

PURTAREA UNUI TALISMAN
Talismanele au existat dintotdeauna. Insasi Biblia Talmudul vorbesc despre o gramada de talismane.Ele au aparut atunci cand ingerii au divulgat secretele magiei urmasilor lor, pe care i-au avut cu ficele oamenilor.Fiecare talisman este unic si genereaza un anumit tip de forta astrala si energetica.
Orice lucru obtinut in urma talismanului, este bine sa il impartiti si cu altii, exceptie facand atunci cand folositi un talisman pentru dragoste.
Acest gest va creste puterile talismanului.

DE CE TREBUIE SA PURTATI UN TALISMAN
Pentru ca acesta va completeaza, va intaresc punctele slabe, va ajuta sa faceti fata neprevazutului, va feresc de boli si accidente trimise pe calea vrajitoriei, va protejeaza in fata atacurilor prin magie neagra sau oricare alt gen de atac in plan astral sau energetic.
Pentru ca efectul sa fie maxim, talismanul trebuie confectionat din argint sau aur.Din pacate, multi nu-si permit astfel de arme astrale.
Recomandat este sa nu folositi talismanul mai mult decat trebuie, respectiv pana isi savarseste lucrarea pentru care a fost creat.

Niciun comentariu: