Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Ritualul Elixirul Tineretii


Elixirul Tieretii Acest ritual de origine celtica , face minuni cu aspectul exterior si prin noile coincidentele placute din viata celor ce l-au practicat , redandu-le increderea in sine , aducandu-le noi oportunitati si avantaje .

Timpul prielnic in singura zi din luna cand ziua este insorita iar naptea este Luna Plina, se incepe in jurul orei 12 PM

De ce aveti nevoie:un pahar sau cupa din sticla transparenta poate avea si tenta albastruie sticlao farfurioara alba lumare albao fotografie a Dumneavastra din tinerete

Mod de lucru :

1 Se umple un pahar cu apa si se acopera cu o farfurie.Apa poate fi din izvor, minerala dintr-o sticla special desigilata.

2.Inainte de amiaza pune paharul pe pervazul unei ferestre orientate spre sud.Ritualul se face doar cand e o zi insorita.

3.La miezul noptii cu luna plina aprinde o lumanare alba.

4.Pune paharul cu apa langa lumanarea aprinsa in partea dreapta, adica lumanarea sa fie in fata ta si paharul in dreapta.

5.Pune fotografia in fata intre tine si lumanare. Trebuie sa fie fotografie din tinerete sau din perioada pe care dresti sa reactivezi. Priveste-o crezand din toata inima ca poti sa iti recapti stralucirea de odinoara ( in trecut se foloseau picturi, sau schite ale practicatului din tinereta sau perioada dorita)

6.Spuneti rar si cu putere: Fantana Tineretii

Elixirul Tineretii

Te privesc
Din tine beau

Cu incredre si credinta

Schimba si transforma mintea mea

Spiritul corpl meu astfel incat sa pot fi

Din nou Tanar, Nepasator ,Indraznet, Idragostit.

Si eu ma voi bucura de puterea fizica, vitalitate si tinerete inca o data!


7.Priveste in sus si vizualizeaza o fantana cu apa curata , stralucitoare. Imagineaza-ti ca ea contine gloriosul si misticul ‘’elixir al vietii si tineretii’’. Inchipuie-ti ca stai in fata acestei fantani si vezi cum apa ei te cprinde complet.
Vei simti cum forta mistica a acestei ape spala de pe tine toata batranetea si oboseala, aducand in locul lor tineretea datatoare de energie putere si vitalitate.

8.Scalda-te in acest minunat simtamant pentru cateva minute (2-4’)


9.Pune fotografia in stang lumanarii.


10. Tine paharul de apa in fata okilor si spune:


O, Elixir al Tineretii, lasa-ti puterea mistica sa ma reanoiaca; am incredere in puterea ta,
Beau credinta.
Beau in siguranta.
Tineretea se intoarce la mine.
Asa sa fie.


11. Bea apa!


12.Ritualul este acum complet
Se repeta ritualul zi e zi timp de o saptamana , de 3 ori consecutiv.Va produce o transformare magica pentru tine.Executa-l bine si cu completa incredere in puterile lui si vei deveni o noua persoana.

Un comentariu:

Ioachim irina mihaela spunea...

Va multumesc pentru ca ati apreciat acest articolsi fotgrafia din tineretea mea As fi incantata de adaugarea unui link care sa specifice sursa articolului Dumneavoastra www.urbamistic.ro, www. escapade.ro sau un link exchange.