Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Indragostitii - The Lovers Carti Tarot

Trimite pe FaceBook

Cartea nu inseamna numai dragoste si frumusete asa cum ne-am putea astepta, ci si greutati, obstacole si incercari de tot felul si decizii foarte grele.

6 - Indragostitii - The Lovers 6 - Indragostitii - The Lovers

Indragostitii, The Lovers reprezinta dragoste si uniune dar si nevoia de-a alege intre inima si cugetare. De cele mai multe ori, este destul de greu sa faci acest lucru. Cartea poate indica o decizie complicata dar si nevoia de-a gasi un echilibru atunci cand vointa este impartita in 2 directii diferite.

Cand apar indragostitii, poti sa te astepti la o decizie destul de grea. Daca ai de gand sa mergi pe un anumit drum, un alt drum apare si iti va fi greu sa alegi, pentru ca le doresti pe ambele. Deasemeni - nu poti sa stii ce pierzi cand alegi o alternativa sau alta. Cartea anunta complicatii in alegeri si decizii. In relatii, cartea poate insemna o drama, deoarece a treia persoana intra intr-o relatie. Tu poti fi oricare din acesti trei.

Interpretare: Cartea nu inseamna numai dragoste si frumusete asa cum ne-am putea astepta, ci si greutati, obstacole si incercari de tot felul si decizii foarte grele.

O alta interpretare: Indragostire. Indecizie. Impreuna cu 3 de pentagrame sau 3 de cupe, nunta sau casatorie.

Pozitie intoarsa: Deziluzie in dragoste, singuratate, iti este greu sa gasesti o cale sa te reimpaci cu cineva. Decizie foarte gresita. Impreuna cu Cavalerul de Pentagrame, o alege proasta in dragoste, sau dragoste necorepunzatoare.

«INAPOI

Niciun comentariu: