Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Marele Preot - The High Priest Carti Tarot

Trimite pe FaceBook

Marele Preot apare atunci cand trebuie sa inveti o lectie. Poate fi intr-un mod placut sau neplacut. Cineva iti arata cum trebuie sa te comporti sau ce este bine sa faci, desi te enerveaza sau nu iti convine absolut de loc.

5 - Marele Preot - The High Priest5 - Marele Preot - The High Priest

Marele Preot reprezinta dorinta noastra de-a face parte dintr-un anumit grup, dar si obligatia de-a ne acomoda intr-o cultura si de-a prelua unele valori de la altii. Cartea reprezinta toti invatatorii din viata noastra si presiunea sociala care se naste atunci cand nu ne comportam conform regulilor sociale sau cele de bun simt. Marele Preot reprezinta morala, normele si locul fiecaruia in societate. Marele Preot este cu alte cuvinte puterea sociala care apare de la grupurile din jurul nostru.

Interpretare: Marele Preot apare atunci cand trebuie sa inveti o lectie. Poate fi intr-un mod placut sau neplacut. Cineva iti arata cum trebuie sa te comporti sau ce este bine sa faci, desi te enerveaza sau nu iti convine absolut de loc. Marele Preot poate reprezenta educatia, intalnirea elevului cu institutia invatamantului. El reprezinta morala organizata si ideile morale care fac parte din gandirea omului, despre ce este bine si ce este rau.

Alta interpretare: Proiecte mari, promisiuni mari, iluminare, sentimente de umanitarism si solidarism. Speranta si iluzie. Bunatate. Putere de-a convinge.

Pozitie intoarsa: Frauda, criminalitate, fanatism. Persoana este inselata sau se inseala pe sine insusi. Deziluzie.

«INAPOI

Niciun comentariu: