Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Opt de Cupe - Eight of Cups Carti Tarot

Cartea inseamna ca un lucru pe care l-ai crezut important, are consecinte minore asa ca nu iti mai pasa de el. Cartea poate insemna si o decizie curajoaza de-a parasi trecutul si de-a privi spre viitor cu alte ganduri si cu mai multa siguanta de sine.

Opt de Cupe - Eight of Cups in TarotOpt de Cupe - Eight of Cups in Tarot

Cartea inseamna de cele mai multe ori o decizie de-a lasa ceva la spate, o situatie neplacuta sau o neintelegere si in acelasi timp de-a gasi alte solutii si alte orizonturi.Cartea mai poate insemna si ca pleci de undeva, de exemplu dintr-o relatie. Ai facut tot ce ai putut, mai mult nu se poate face, asa ca, vrei nu vrei, realizezi ca trebuie sa pleci si ca mai bine nu are cum sa fie.

Cartea mai poate semnifica si ca dai la o parte unele vise sau sperante, pentru ca s-au aratat a fi nerealiste sau imposibil de atins.

In general - Cartea inseamna ca un lucru pe care l-ai crezut important, are consecinte minore asa ca nu iti mai pasa de el. Cartea poate insemna si o decizie curajoaza de-a parasi trecutul si de-a privi spre viitor cu alte ganduri si cu mai multa siguanta de sine.

Cupele simbolizeaza sentimente, dragoste, vise si viziuni. Cifra opt inseamna perspective noi dar si rezultatul muncii noastre.

Munca - La munca ai avut niste sperante sau ai vrut sa faci ceva, care ai crezut ca este in binele tau sau a colectivului. Ti-ai dat seama ca nu merge asa cum ai crezut tu, si lasi totul balta. La fel, un proiect sau un tel nu este posibil, asa ca lasi totul la o parte si cauti alte idei.

Dragoste - Relatia nu este asa de buna, sunt certuri, minciuni sau alte probleme, asa ca incerci sa treci peste astea - ori stai, ori pleci - dar nu te mai intereseaza micile sau marile problemele. Uneori cartea inseamna ca-ti dai seama ca nu are rost sa mai fii suparat pe partener si lasi cearta si acuzatiile la o parte, pentru a putea creea armonia pe care o vrei in relatie.

Bani - Ai avut niste planuri economice dar nu a mers asa cum ai dorit tu. Cauti alte modalitati de-ati imbunatati economia, sau pur si simplu - totul a luat un alt curs si situatia nu mai este actuala.

«INAPOI

Niciun comentariu: