Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Sapte de Cupe - Seven of Cups Carti Tarot

Cartea simbolizeaza nesiguranta, iluzii, betie sau o fantezie bogata in care orice se poate intampla.

Sapte de Cupe - Seven of Cups in TarotSapte de Cupe - Seven of Cups in Tarot

Sapte de cupe semnifica o perioada creativa din viata omului, presarata cu viziuni, vise, sperante - unele realistice, altele nu.

Cartea apare atunci cand nu stii ce sa crezi despre tine, altii, sau situatia in care te afli - si care te faci sa eziti. Nu stii ce decizie sa ei, pentru ca esti confuzi si nu stii ce-ti poate aduce clipa viitoare.

Cartea mai poate insemna si dependenta de droguri, medicamente sau alcool, sau starea pe care astea ti-o provoaca.

In general - Cartea simbolizeaza nesiguranta, iluzii, betie sau o fantezie bogata in care orice se poate intampla.

Cupele simbolizeaza sentimente, dragoste, vise si viziuni. Cifra sapte inseamna speranta si credinta.

Munca - Esti dezorientat la munca. Nu stii ce-ti aduce ziua de maine. Situatia in care te afli este ciudata si nu mai stii ce sa crezi sau pe cine sa crezi. Nu esti in putere sa alegi deoarece nu intelegi realitatea corect. S-ar putea ca visele tale sa fie prea marete.

Dragoste - Doresti dragoste in viata si visezi la partenerul perfect daca esti singur. Intr-o relatie, cartea poate insemna si idealizarea partenerului si-o dragoste ca in filme, insa si nesiguranta si minciuni in relatii, ceea ce este de cele mai multe ori cazul.

Bani - Astepti o decizie importanta, sau ai vise prea inalte cand este vorba despre bani. Esti confuz, si nu stii cati bani trebuie sa intri si nici cati trebuie sa platesti. Iti cheltui banii pe droguri sau alcool, asa ca nu te gandesti la ziua de maine sau la urmatoarea luna din an. Cartea poate sa insemne si creativitate care poate fi rasplatita in viitor.

«INAPOI

Niciun comentariu: