Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Farmec de starnire a dorintei 2014

Farmec de starnire a dorintei 2014


Atentie : Acest farmec are efect numai asupra cuiva pe care il cunosti deja , pe care il doresti si care , de asemenea, te doreste dar este prea timid(a) pentru a-si declara sentimentele.

Ingrediente :

-Trei fire de par ale persoanei dorite
-O lumanare in forma de falus (pentru un barbat dorit) sau pantec (pentru o femei dorita).Lumanarea trebuie sa fie rosie pentru sex si pasiune , sau verde pentru iubire si afectiune.
-Ulei de masline
-O foaie neteda de hartie

Procedura :

Daca vrei sa iti faci singur(a) lumanarea , asteapta pana vineri pentru a prepara ceara.Apoi amesteca cele 3 fire de par cu ceara , framantand ceara cu mainile.Daca ai deja o lumanare , incalzeste-o usor pentru a putea introduce in ea firele de par.
Intr-o vineri in care luna este in crestere , prinde in maini lumanarea si gandeste-te cu profunzime la relatia pe care ti-o doresti alaturi de cel iubit / cea iubita.Imagineaza-ti ca esti impreuna cu persoana dorita chiar in acele momente , si ca te-ai lasat in voia dorintelor pe care vrei sa le implinesti.
Unge apoi lumanarea cu uleiul de masline , cu miscari senzuale , mangaietoare , asa cum ai face daca ti-ai atinge iubita/ iubitul.Nu inceta sa te gandesti cum te-ai simti daca ati fi unul langa celalalt.
In cele din urma , aprinde lumanarea si roaga-te ca iubitul / iubita sa vina catre tine.Scrie de 3 ori pe hartie numele iubitului / iubitei , apoi arde hartia in flacara lumanarii.In timp ce foaia de hartie este carbonizata recita de 3 ori cu tarie numele iubitului/ iubitei.Stinge cu o suflare lumanarea si asteapta ca dorinta sa ti se implineasca.

2 comentarii:

Romy Leroy spunea...

SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp +19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html

christina spunea...

Dacă ați fost dezamăgit de alte vrăjitoare și vindecători, care nu au reușit să ofere rezultatele dorite. Fii liniștit de data aceasta cu cel mai puternic și supradotaționat turnător de vrăji pe care îl poți întâlni vreodată.
Contactați-l dacă știți că vă confruntați cu soarta de mai jos
E-mail: wightmagicmaster@gmail.com
WhatsApp: +17168691327

(1) Îți place Ex-ul tău?
(2) Ai mereu coșmaruri?
(3) Vrei să fii promovat la locul de muncă?
(4) Vrei să alerge după tine femei / bărbați?
(5) Vrei un copil al tău?
(6) Vrei să fii bogat?
(7) Vrei ca soțul / soția ta să fie al tău pentru totdeauna?
(8) vrei să îți crești dimensiunea pula? / Să durezi mult când faci sex?
(9) Doriți să vă recuperați banii pierduți?
(10) Vrei să oprești divorțul?
(11) Vrei un divorț?
(12) Vrei ca orice dorință să fie acordată de cineva?
(13) vraja concep o nevoie de sarcină copil?
(14) Doriți să vă opriți căsătoria sau relația sau să vă rupeți?
(15) Vă este greu să câștigați un caz în instanță?
(16) Vrei să te căsătorești cu partenerul tău cât mai curând posibil?
Din nou, adresa mea de e-mail este: wightmagicmaster@gmail.com
WhatsApp: +17168691327

Contactați-l imediat pentru toate problemele dvs. și rezolvați situația în câteva zile.