Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Farmec de starnire a dorintei 2014

Farmec de starnire a dorintei 2014


Atentie : Acest farmec are efect numai asupra cuiva pe care il cunosti deja , pe care il doresti si care , de asemenea, te doreste dar este prea timid(a) pentru a-si declara sentimentele.

Ingrediente :

-Trei fire de par ale persoanei dorite
-O lumanare in forma de falus (pentru un barbat dorit) sau pantec (pentru o femei dorita).Lumanarea trebuie sa fie rosie pentru sex si pasiune , sau verde pentru iubire si afectiune.
-Ulei de masline
-O foaie neteda de hartie

Procedura :

Daca vrei sa iti faci singur(a) lumanarea , asteapta pana vineri pentru a prepara ceara.Apoi amesteca cele 3 fire de par cu ceara , framantand ceara cu mainile.Daca ai deja o lumanare , incalzeste-o usor pentru a putea introduce in ea firele de par.
Intr-o vineri in care luna este in crestere , prinde in maini lumanarea si gandeste-te cu profunzime la relatia pe care ti-o doresti alaturi de cel iubit / cea iubita.Imagineaza-ti ca esti impreuna cu persoana dorita chiar in acele momente , si ca te-ai lasat in voia dorintelor pe care vrei sa le implinesti.
Unge apoi lumanarea cu uleiul de masline , cu miscari senzuale , mangaietoare , asa cum ai face daca ti-ai atinge iubita/ iubitul.Nu inceta sa te gandesti cum te-ai simti daca ati fi unul langa celalalt.
In cele din urma , aprinde lumanarea si roaga-te ca iubitul / iubita sa vina catre tine.Scrie de 3 ori pe hartie numele iubitului / iubitei , apoi arde hartia in flacara lumanarii.In timp ce foaia de hartie este carbonizata recita de 3 ori cu tarie numele iubitului/ iubitei.Stinge cu o suflare lumanarea si asteapta ca dorinta sa ti se implineasca.

Niciun comentariu: