Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Farmece de iubire 2014

Farmece de iubire 2014

Farmecul de dragoste al trecerii peste prag

Cand te afli intr-un loc in care te astepti sa intalnesti persoana a carei dragoste ti-o doresti , trebuie sa ai pregatite din timp cateva maini de pudra de rozmarin si de mirt.Tot ce ai de facut este sa presari aceste prafuri pe pragul peste care va trece persoana dorita , indreptandu-ti in acest timp gandurile binevoitoare catre ea si imaginandu-ti placerea de a fi impreuna.Daca cel/cea pe care il/ o iubesti va pasi peste aceste ierburi pentru a intra in locul in care il/ o astepti, o dragoste plina de pasiune il / o va cuprinde.

Farmec de castigare a iubirii

Ingrediente :

-O lumanare din fucsina
-Doua lumanari roz
-Un cazan
-O bagheta
-Tamaie de dragoste

Procedura :

Cazanul trebuie asezat pe altarul magicianului wicca , intre cele doua lumanari roz , iar lumanarea de fucsina trebuie sa fie amplasata in interiorul cazanului.Se aprind lumanarile si tamaia de dragoste, apoi se loveste de trei ori in cazan cu bagheta.
Apoi se rosteste urmatoarea incantatie :

Una care sa o/il caute , una sa o/il gaseasca,
Una care sa o/il aduca , una care sa o/il lege.
Inima langa inima , in veci impreuna.
Asa am zis , iar vraja e-ncheiata.

Loveste din nou de trei ori cu bagheta in cazan , apoi aprinde lumanarea din fucsina pentru ca farmecul sa isi urmeze calea.Vraja are cel mai mare efect cand luna este in crestere.

Un comentariu:

Camila360 spunea...

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com