Vraji-Magie

VRAJI

Credeti in vraji?

Ritualul Elixirul Tineretii


Elixirul Tieretii Acest ritual de origine celtica , face minuni cu aspectul exterior si prin noile coincidentele placute din viata celor ce l-au practicat , redandu-le increderea in sine , aducandu-le noi oportunitati si avantaje .

Timpul prielnic in singura zi din luna cand ziua este insorita iar naptea este Luna Plina, se incepe in jurul orei 12 PM

De ce aveti nevoie:un pahar sau cupa din sticla transparenta poate avea si tenta albastruie sticlao farfurioara alba lumare albao fotografie a Dumneavastra din tinerete

Mod de lucru :

1 Se umple un pahar cu apa si se acopera cu o farfurie.Apa poate fi din izvor, minerala dintr-o sticla special desigilata.

2.Inainte de amiaza pune paharul pe pervazul unei ferestre orientate spre sud.Ritualul se face doar cand e o zi insorita.

3.La miezul noptii cu luna plina aprinde o lumanare alba.

4.Pune paharul cu apa langa lumanarea aprinsa in partea dreapta, adica lumanarea sa fie in fata ta si paharul in dreapta.

5.Pune fotografia in fata intre tine si lumanare. Trebuie sa fie fotografie din tinerete sau din perioada pe care dresti sa reactivezi. Priveste-o crezand din toata inima ca poti sa iti recapti stralucirea de odinoara ( in trecut se foloseau picturi, sau schite ale practicatului din tinereta sau perioada dorita)

6.Spuneti rar si cu putere: Fantana Tineretii

Elixirul Tineretii

Te privesc
Din tine beau

Cu incredre si credinta

Schimba si transforma mintea mea

Spiritul corpl meu astfel incat sa pot fi

Din nou Tanar, Nepasator ,Indraznet, Idragostit.

Si eu ma voi bucura de puterea fizica, vitalitate si tinerete inca o data!


7.Priveste in sus si vizualizeaza o fantana cu apa curata , stralucitoare. Imagineaza-ti ca ea contine gloriosul si misticul ‘’elixir al vietii si tineretii’’. Inchipuie-ti ca stai in fata acestei fantani si vezi cum apa ei te cprinde complet.
Vei simti cum forta mistica a acestei ape spala de pe tine toata batranetea si oboseala, aducand in locul lor tineretea datatoare de energie putere si vitalitate.

8.Scalda-te in acest minunat simtamant pentru cateva minute (2-4’)


9.Pune fotografia in stang lumanarii.


10. Tine paharul de apa in fata okilor si spune:


O, Elixir al Tineretii, lasa-ti puterea mistica sa ma reanoiaca; am incredere in puterea ta,
Beau credinta.
Beau in siguranta.
Tineretea se intoarce la mine.
Asa sa fie.


11. Bea apa!


12.Ritualul este acum complet
Se repeta ritualul zi e zi timp de o saptamana , de 3 ori consecutiv.Va produce o transformare magica pentru tine.Executa-l bine si cu completa incredere in puterile lui si vei deveni o noua persoana.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Va multumesc pentru ca ati apreciat acest articolsi fotgrafia din tineretea mea As fi incantata de adaugarea unui link care sa specifice sursa articolului Dumneavoastra www.urbamistic.ro, www. escapade.ro sau un link exchange.

Premiermedicaid spunea...

Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii despre doctorul Isikolo, care ma ajutat să-mi recuperez iubitul cu vraja sa puternică, ex și eu, în cazul în care am avut o neînțelegere care a dus la despărțirea noastră, deși am mers să-l implor de mai multe ori să vă rog iartă și mă acceptă înapoi pentru că știam că l-am jignit, dar de fiecare dată când m-am dus să-l cer, întotdeauna mă simt mai profund în dureri și agonie, pentru că mereu pleacă de la mine și nu ar vrea să asculte ceea ce trebuie să-i spun. Într-o zi credincioasă, în timp ce căutam ajutor pentru a-mi primi spatele, am venit să mărturisesc despre o femeie a cărei problemă era mai rea decât a mea și totuși doctorul Isikolo ia ajutat cu vraja, așa că am fost fericit și l-am contactat și pe Dr. Isikolo pentru ajutor prin e-mail (isikolosolutionhome@gmail.com) și apoi i-am povestit povestea mea, dar singurul lucru pe care la spus a fost că îți voi șterge lacrimile cu vraja mea și în două zile exul tău va fi cu tine și din fericire pentru mine totul a mers bine așa cum a promis doctorul Isikolo și chiar acum am luat logodnicul meu înapoi și amândoi trăim fericiți. Nu există nimic de care Dr. Isikolo nu poate face cu vraja și așa cum am promis eu voi continua să depun mărturie pe internet despre modul în care Dr. Isikolo ma ajutat. Problema ta este mai mare decât a mea sau mai puțin și îți dau 100% garanție că dr. Isikolo va pune capăt cu vraja sa puternică, contactați Dr. Isikolo astăzi pentru a vă ajuta pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com și numărul lui WhatsApp + 2348133261196

Steve Mills spunea...

Povestea mea adevărată de viață:

Bună ziua tuturor, numele meu este Gloria, vreau ca lumea să știe despre o vrăjitoare mare, care nu-și percepe serviciul pentru ajutor și este cel mai mare pe care l-am văzut vreodată, mărturia mea merge așa ca soțul meu ma lăsat după 9 ani de căsătorie pentru că nu puteam avea un copil și am mers cu o altă femeie și am suferit, până când am vrut să spun anunțul doctorului Ogundele pe internet, imediat l-am contactat, după ce a vrăjit o casting el ma surprins, soțul meu pentru mine care a plecat timp de 9 ani în doar 24 de ore și soțul meu mă implora să-l iert, ești într-adevăr un om minunat Dr. Ogundele, acest om are puterea de a face orice fel de problemă în viață, la postul de radio pentru a împărtăși mărturia mea, pentru că am promis să informez lumea despre lucrarea sa bună, pentru că cei care au nevoie de ajutor aici sunt detaliile sale de contact. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Număr Viber: +27638836445. Ce număr de aplicație: +2349065101630.